Cadouri

Cadouri deosebite pentru cei mici sau pentru cei mari.

Toate sunt frumoase, amuzante sau emoționante, și multe dintre ele vor trece testul timpului, rămânând alături de noi pentru mulți ani sau contribuind la crearea unor amintiri prețioase, de neuitat.

Vânătoare de comori

Băiețelul meu a visat mereu să găsească o comoară și, într-o zi, m-am gândit că aș putea să îi îndeplinesc această dorință. De atunci a trecut mult timp și multe alte vânători de comori, dar el nu a uitat niciodată acea primă dată, iar eu m-am gândit că am putea să împărtășim și cu alți copii această experiență și am creat kiturile pe care le puteți descoperi mai jos.

Albume pentru amintiri

Nimic nu se compară cu o fotografie printată pe hârtie și, chiar dacă acestea au puterea de a vorbi singure, nimic nu se compară cu cuvintele scrise. De la această idee au apărut albumele pentru amintiri, centrate pe un anumit eveniment, sau pe o anumită persoană specială, de-a lungul timpului. Oferă și tu unul celor dragi sau chiar ție. Descoperă-le apăsând butonul de mai jos.

Calendare 2023

Ideea de a face calendare a răsărit atunci când am descoperit că putem face fotografii frumoase. Descoperă mai jos calendarele realizate de mine împreună cu copiii mei. Ele cuprind o părticică din lumea noastră, o lume normală, la fel ca oricare alta și, în acelați timp, deosebită, la fel ca oricare alta.

Cartonașe pentru joacă

Cartonașele pentru joacă au apărut fix dintr-o joacă. Joaca cu aparatul de fotografiat. Totuși, ele au aprut și din dorința mea de a le oferi copiilor imagini cu lucruri reale, așa cum arată ele de-adevăratelea. Desenele sunt deosebit de frumoase, dar eu cred că, în învățare, copiii au nevoie să vadă cum arată cu adevăra obiectul sau animalul despre care învață. Descoperă mai jos cartonașele realizate de mine pentru copiii mei. În plus, vei găsi și multe idei de jocuri.

Calendare Eveniment

Calendarele Eveniment au fost printre primele mele pasiuni și pornesc de la ideea că fiecare zi este sau ar trebui să fie specială, dar și de la ideea că așteptarea poate fi îndulcită dacă ne umplem timpul cu activități mai frumoase. Descoperă mai jos calendare gândite special pentru prima lună de grădiniță, cu ajutorul cărora adaptarea va fi mai ușoară, calendare pentru Crăciun, sau calendare care te vor ajuta să transformi orice eveniment într-unul memorabil.

Cărți personalizate

Copiii mei au avut adesea perioade în care o anumită jucărie era preferata lor. Am vrut să imortalizez cumva joaca lor frumoasă și am început să construim împreună povești despre jucăria preferată. În paralel am început să construim povești despre oamenii dragi pe care îi iubim și despre întâmplările deosebite din viața noastră, pornind de la ideea că fiecare lucru are ceve special și poate fi transformat într-o carte. Prin urmare, dacă vă doriți și voi povestea voastră într-o carte, dați click pe butonul de mai jos.

Dacă aveți sugestii sau vă doriți o numită activitate pentru copil, mă puteți contacta prin formularul alăturat.

De asemenea, mai jos puteți descoperi materialele disponibile gratuit.