Calendare Eveniment

Fiecare zi e specială și fiecare zi are ceva bun în ea. Așteptarea devine mai ușoară atunci când conștientizăm aceste lucruri. Viața devine mai frumoasă dacă vedem partea plină a paharului.

Descoperă mai jos calendarele cu ajutorul cărora numărăm zilele până la un eveniment.

Calendar Prima Lună de Grădiniță din Fetru

Acest Calendar numără zilele din prima lună de grădiniță și oferă copilului o activitate surpriză în fiecare zi.

Pachetul conține:

  • calendar din fetru
  • 30 de pătrate din hârtie, nescrise
  • o listă cu posibile activități.

Cum funcționează:

Părintele alege câte o activitate surpriză pentru fiecare zi și o scrie pe un cartonaș pe care îl pune în calendar. Copilul descoperă cartonașul dimineața, înainte de a pleca la grădiniță. Faptul de a ști că, la finalul programului, va petrece timp frumos cu mama sau tata, poate face adaptarea mai ușoară. La sfârșitul celor 28 de zile, copilul poate primi o surpriză mai mare, în funcție de alegerea părintelui.

Calendar Prima Lună de Grădiniță pe suport din plută

Acest calendar numără zilele din prima lună la grădiniță și oferă copilului o activitate surpriză în fiecare zi. Calendarul are un suport din plută cu cadru de lemn care poate fi ulterior utilizat pentru a afișa diverse desene sau fișe ale copiilor, programul, regulile sau alte lucruri importante pentru copil și pentru familie.

Cum funcționează:

Părintele alege câte o activitate surpriză pentru fiecare zi și o scrie pe un cartonaș pe care îl pune în calendar. Copilul descoperă cartonașul dimineașa, înainte de a pleca la grădiniță. Faptul de a ști că, la finalul programului, va petrece timp frumos cu mama sau tata, poate face adaptarea mai ușoară. La sfârșitul celor 30 de zile, copilul poate primi o surpriză mai mare, în funcție de alegerea părintelui.

Pachetul conține:

  • Suport din plută (45×60 cm)
  • 28/30 de plicuri mici, înșiruite pe sfoară de iută
  • 32 de pătrate din hârtie, nescrise
  • o listă cu posibile activități.

Pentru mai multe detalii mă poți contacta prin formularul de mai jos:

Calendarele Eveniment pot fi personalizate pentru a se potrivi oricărui tip de eveniment. Dacă vrei să citești mai multe despre cum funcționează sau despre cum îți poți confecționa singur(ă) un calendar, îți recomand și acest articol.