Despre ce scriu


Veţi găsi pe acest blog articole grupate în următoarele categorii:

Calendare. Îmi place să fac lucruri frumoase, care ne fac viața și mai frumoasă. Am scris despre ele în această categorie.

Eu şi copiii mei cuprinde întâmplări cu şi despre copiii mei, situaţii dificile, pe care le-am rezolvat, sau nu, obiecte sau locuri care ne-au impresionat sau ajutat, dar şi clipe frumoase pe care nu vreau să le uit. Încerc să îmi cresc copiii acordându-le respectul cuvenit și învățând de la ei. Am observat că scriind despre asta conștientizez mai bine unele lucruri, fapt ce mă ajută în relația cu ei.

Filosofie la un pahar cu vin este, de fapt, categoria diverse, dar e prea mare încă și nu o pot numi astfel.

La plimbare cu copiii. E o categorie în construcție pe care îmi doresc să o dezvolt în viitor.

Povești scrise de mine. Să scriu povești a fost și va rămâne prima mea pasiune. Nu am construit blogul pentru asta, dar am publicat totuși câteva articole.

Recomandări cărți și filme. Îmi place mult să citesc și am continuat să fac asta chiar și atunci când abia mai puteam ține ochii deschiși – am scris mai sus că am copii mici :). Uneori descopăr cărți minunate despre care simt nevoia sa scriu. Mai rar, descopăr și filme.

Recomandări cărți și filme pentru copii. Am descoperit adevarate comori de-a lungul timpului. Pur și simplu nu pot să nu scriu despre ele și îmi pare rău doar că n-am reușit încă să scriu despre toate.

Viața fără sare cuprinde reţete culinare, dar şi o serie de sfaturi despre cum să facem mâncarea mai gustoasă, chiar şi fără sare. Ele vin din propria mea experienţă şi sunt prezentate prin prisma modului în care am abordat eu aceast capitol din viaţa mea. Scriu despre asta pentru că, atunci când soţului meu i-a fost impus un regim hiposodat, mi-aş fi dorit să găsesc undeva toate aceste informații.

Viața la școală cuprinde partea mai puțin frumoasă, trăită sau observată de mine în perioada în care am lucrat în învățământ. Aleg să scriu despre asta pentru că am nevoie, deoarece multe au rămas neîncheiate. Pentru a contrabalansa greutatea realității crude ce va fi prezentată în unele articole, îmi propun să incerc să descopăr si ce e sau ce s-ar putea face bun în legătură cu fiecare subiect abordat aici.

Tot ce scriu pe acest blog reprezintă doar părerea mea, bazată pe experiența mea, dintr-un anumit moment al vieții mele.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close