Despre ce scriu

Veţi găsi pe acest blog articole grupate în următoarele categorii:

Calendare reprezintă acea categorie în care am inclus o parte din hobby-urile mele din care, uneori, apar obiecte sau idei tare frumoase.

Eu şi copiii mei cuprinde întâmplări cu şi despre copiii mei, situaţii dificile, pe care le-am rezolvat, sau nu, obiecte sau locuri care ne-au impresionat sau ajutat, dar şi clipe frumoase pe care nu vreau să le uit. Încerc să îmi cresc copiii acordându-le respectul cuvenit și învățând de la ei. Am observat că scriind despre asta conștientizez mai bine unele lucruri, fapt ce mă ajută în relația cu ei.

Filosofie la un pahar cu vin e, de fapt, categoria diverse, dar am zis să nu o numesc astfel. Este , încă, un sertar neordonat și, uneori, neînțeles.

La plimbare cu copiii e o categorie în curs de dezvoltare apărută fix din faptul că îmi doresc să dezvolt partea asta în viața reală.

Povești scrise de mine. Să scriu în acest fel a fost și va rămâne mereu felul meu preferat de a scrie și, deși nu acesta e scopul blogului, au apărut câteva astfel de povești pe care am simțit că e bine să le și public.

Recomandări cărți și filme. Fiecare carte citită m-a impresionat într-un fel sau altul. Uneori, simt nevoia să scriu despre asta; despre schimbările produse în mine și despre schimbrile pe care cred că le-ar produce în alți oameni. Cred că dacă am citi mai mult, lumea ar fi mai bună. Deși prefer carțile, știu sigur că și filmele sunt bune :).

Recomandări cărți și filme pentru copii Cititul e una dintre activitățile noastre preferate și am descoperit adevărate comori, citind. Pur și simplu nu pot să nu scriu despre ele și îmi pare rău doar că nu am reușit încă să scriu despre toate.

Viața fără sare cuprinde reţete culinare, dar şi o serie de sfaturi despre cum să facem mâncarea mai gustoasă, chiar şi fără sare. Ele vin din propria mea experienţă şi sunt prezentate prin prisma modului în care am abordat eu aceast capitol din viaţa mea. Scriu despre asta pentru că, atunci când soţului meu i-a fost impus un regim hiposodat, mi-aş fi dorit să găsesc undeva măcar o parte din aceste informații.

La finalul anului 2021 am ajuns la concluzia că această ultimă categorie are nevoie de un loc doar al ei. Așa s-a născut site-ul Delicii fără sare pe care vă invit să îl descoperiți. E încă la început, dar cred că va avea un drum frumos.

Viața la școală cuprinde partea mai puțin frumoasă, trăită sau observată de mine în perioada în care am lucrat în învățământ. Aleg să scriu despre asta pentru că am nevoie, deoarece multe au rămas neîncheiate, dar îmi propun să încerc să descopăr și ce e, sau ce s-ar putea face bun în legătură cu fiecare subiect abordat aici.

Tot ce scriu pe acest blog reprezintă doar părerea mea, bazată pe experiența mea, dintr-un anumit moment al vieții mele.

<span>%d</span> bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close