Materiale downloadabile

Jocuri, surprize, fișe de lucru și multe alte materiale pe care le-am folosit împreună cu copiii mei de-a lungul timpului.

Toate sunt gratuite și ușor de folosit. Aveți nevoie doar de o imprimantă pentru a vă bucura de ele și, uneori, nici măcar de aceasta.

Inteligența emoțională joacă un rol foarte important în dezvoltarea noastră ca oameni și cred că e bine să o creștem cât mai frumos în copiii noștri. Noi ne-am jucat mereu cu emoțiile, am învățat și încă învățăm cum să le recunoaștem și să le explorăm.

Învățarea literelor în joacă a fost unul dintre primele lucruri pe care le-am făcut împreună cu băiețelul meu. Totul natural, fără presiune și pentru că el iubea să citim împreună și dorea să descifreze misterele semnelor pe care le vedea pe hârtie.

La rândul lor, numerele au fost și sunt o altă mare pasiune a noastră. Jocurile și fișele cu numere îi țin pe copii ocupați atunci când eu gătesc și îmi oferă libertatea de a prticipa la joaca lor fără să întrerup ceea ce fac eu.

Ne place mult să ne petrecem timpul în aer liber și încercăm să nu ne limităm la locurile de joacă pentru copii, ci să facem multe activități interesante, antrenante și educative.

Halloweenul este una dintre sărbătorile preferate ale băiețelului meu și una care mie nu prea mi-a plăcut la început. Am învățat apoi despre ce înseamnă această sărbătoare și am descoperit o mulțime de lucruri bune în ea.

Crăciunul este sărbătoarea mea preferată și, probabil, sărbătoarea preferată a copiilor mei. Încercăm să facem ceva deosebit în fiecare zi din decembrie și fiecare Crăciun a fost unul memorabil.

Dacă dorești să descoperi și alte activități interesante, te invit să vizitezi pagina cu idei de cadouri, accesând butonul de mai jos. Dacă ai sugestii sau îți dorești o anumită activitate pentru copilul tău, mă poți contacta prin formularul alăturat.