O săptămână fabuloasă cu MyCosmetics

Încă din cele mai vechi timpuri, femeile au folosit tot felul de trucuri pentru a își pune în valoare frumusețea. Avem o mulțime de dovezi cu privire la bijuteriile pe care le purtau și, de asemenea, există date importante referitoare la îngrijire și machiaj. Pentru că machiajul, fie el natural sau mai intens, are o putere aparte și scoate la iveală multe emoții bune sau puteri ascunse înăuntrul nostru, reușind să ne ajute să fim mai conștiente de noi însene, dar și să transformăm monotonia de zi cu zi în ceva wow. Da, despre cum putem folosi machiajul pentru a avea o săptămână fabuloasă vă povestesc azi, iar în centrul atenției se află produsele Revers de pe MyCosmetics.

Luni – Ai grijă de tine!

O săptămână bună începe cu un machiaj de zi care pune grija pe primul loc. Grija față de noi însene, desigur, iar pentru mine asta înseamnă un fond de ten fluid, care mai degrabă uniformizează culoarea naturală și, în același timp, îmi hrănește pielea și/sau mă protejează de tot felul de factori de mediu. La final, o pudră matifiantă, care fixează fondul de ten fără să încarce pielea, dar și un ruj lichid completează frumos acest look natural, care este și preferatul meu și care ne va induce acea stare de prospețime de care avem atât de mare nevoie în zilele de luni. 

Marți – Fii frumoasă!

Poate că unul dintre cele mai importante roluri ale machiajului este acela de a pune în valoare frumusețea naturală, scoțând în evidență tot ceea ce avem mai bun și ajutându-ne să strălucim chiar și în cele mai banale zile, cum sunt zilele de marți. Nu, nu e nevoie să fie ceva complicat, ci e nevoie să facem acele alegeri despre care știm că ne avantajează cel mai tare. Prin urmare, dacă rujul roșu e cel care ne pune în valoare, atunci ruj roșu să fie. La fel, dacă faptul de a avea ochii frumos conturați ne face să ne simțim cele mai frumoase, atunci tuș de ochi să fie. Orice alegere e bună, atât timp cât ea vine în urma unui proces de autocunoaștere în cadrul căruia descoperim ce ne face să zâmbim cel mai tare atunci când ne privim în oglindă.

Miercuri – Fii puternică!

Miercuri suntem în mijlocul săptămânii și, poate, emoțiile noastre nu știu exact în ce direcție să meargă, motiv pentru care zic să le dăm un imbold și să alegem să fim puternice. Cum? Cu un machiaj complet și în nuanțe care ne ajută să scoatem la iveală resursele dinăuntrul nostru. În ceea ce mă privește, înclin spre un look mai degrabă elegant și vă invit și pe voi să explorați produsele de machiaj Revers, care au darul de a dezvălui femeia puternică ce se ascunde înăuntrul oricărei femei, oricât de obosită ar fi în mijlocul unei săptămâni încărcate. 

Joi – Fii prezentă!

Joia e mai aproape de weekend, dar încă atât de departe, motiv pentru care e posibil să ne simțim copleșite de toate activitățile pe care le mai avem de făcut, iar timpul poate să curgă mai încet ca de obicei. Asta înseamnă că e momentul perfect să folosim machiajul pentru o sesiune de mindfulness. Fie că alegem ceva natural și simplu sau un machiaj complet, e important să folosim produse cu texturi plăcute și arome faine, pe care să ne lăsăm să le simțim din plin și de a căror atingere pe pielea noastră să fim pe deplin conștiente. De asemenea, dacă nu am făcut-o deja, acum e momentul să aplicăm și un lac de unghii cu efect de gel.

Vineri – Fii rebelă!

Ultima zi din săptămână e aceea în care ne permitem să fim rebele sau, cu alte cuvinte, să experimentăm lucruri noi și să ieșim puțin din tipare. Ce înseamnă asta atunci când vorbim despre machiaj? Ei bine, poate fi un ruj de o culoare diferită, cum nu folosim de obicei, un fard de pleoape diferit sau pur și simplu un alt tip de machiaj, mai jucăuș sau mai serios, după preferințe. Posibilitățile sunt nelimitate, putem chiar și să ne schimbăm culoarea părului, iar obiectivul e să ieșim din monotonie și să ne umplem cu energie.


Iată, așadar, că am ajuns și la finalul săptămânii. Cât despre weekend, nu e deloc dificil să strălucim în continuare, mai ales dacă deschidem ușile MyCosmetics, magazinul în care găsim o mare varietate de produse de makeup Revers, dar și multe alte produse de îngrijire sau înfrumusețare. 

Articol scris pentru SuperBlog 2023

Surse foto – mycosmetics.ro; prelucrare în canva.com

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un comentariu