Answear Gift Card – portalul spre o lume în care totul e posibil

Zilele trecute, soțul meu îmi povestea despre fetița unui coleg de-ai lui, al cărei unchi, fratele colegului, o iubește foarte tare și, de câteva ori pe an, la ocaziile speciale pentru ea, o duce la cumpărături și îi spune să-și aleagă ce vrea ea. Am zis „wow” și nu datorita faptului că se presupune că-i nevoie să fii la un anumit nivel din punct de vedere financiar ca să duci un copil într-un magazin și să-i spui ”alege ce vrei tu”, ci datorită acelui „ce vrei tu”. Cât de tare poate să fie asta și cum se simte un om, fie el mic sau mare, atunci când trece printr-o astfel de experiență? Cum ar fi pentru voi dacă cineva v-ar spune că puteți să vă cumpărați ce vreți? Dincolo de orice gând cu privire la strict partea materială, dacă închideți ochii și vă imaginați că asta chiar se întâmplă, cum vă simțiți? Eu știu cum ar fi pentru mine. Pe lângă faptul că m-aș gândi că am ajuns în vreo țară a minunilor, unde totul e posibil, știu că m-aș simți văzută. Și importantă. Pentru cel sau cea care îmi spune aceste cuvinte. Și mai știu că ar fi ca și cum acel cineva mi-ar valida alegerile și mi-ar transmite că are încredere în mine.

Altfel, vă propun acum să mergem cu gândul fix la polul opus și să ne amintim de toate acele momente când, cu ocazia unor evenimente importante pentru noi, nu am primit nici măcar pe departe ce ne doream, din contră. Cum ne-am simțit atunci? Eu știu că astfel de momente, în special atunci când cadourile vin de la persoane apropiate, pot fi chiar dureroase. Pentru că ne așteptăm ca oamenii apropiați să ne cunoască și să ne respecte dorințele. Apoi, alteori, când cadourile nepotrivite vin de la persoane mai puțin apropiate, ele nu provoacă durere, ci, poate, doar frustrare, dar nici nu ne aduc bucurie. Totuși, nu putem judeca prea tare. Oare nu am fost, la rândul nostru, în aceeași situație? Oare nu am trecut, fiecare dintre noi, printr-un moment în care am fost nevoiți să alegem un cadou, nu am știut bine ce să alegem și am dat greș?

Ei bine, atât pentru a evita situațiile neplăcute, cât și pentru a deschide oamenilor pe care îi prețuim uși către tărâmuri magice unde dorințele lor se îndeplinesc, s-au inventat cardurile cadou. Answear.ro ne oferă un astfel de card, pe care-l putem accesa cu doar un click pe link-ul următor – https://answear.ro/gift-cards Și, cum se apropie perioada sărbătorilor de iarnă, preferata mea din întreg anul, vă invit să descoperim împreună oportunitățile absolut minunate pe care ni le oferă un gift card, alături de când, cum și cui îl putem oferi. Dar, înainte să ne aventurăm într-o călătorie așa de frumoasă vă propun să demontăm unul dintre cele mai răspândite mituri cu privire la cardurile cadou, și anume acela că ar fi cadouri impersonale, care denotă lipsa de creativitate.

Când nu e potrivit Cardul Cadou?

Eu nu cred neapărat că există momente nepotrivite pentru a oferi un astfel de cadou și nu cred nici că există persoane care nu l-ar aprecia. În realitate, putem da greș doar cu atitudinea pe care o avem atunci când oferim cadoul. Pentru că orice cadou, fie el un gift card, o sumă de bani sau un obiect special, devine impersonal atunci când atitudinea noastră e una impersonală. Practic, atunci când oferim un cadou doar ca să bifăm o sarcină de pe o listă, fără să adăugăm vreun strop de emoție, cu siguranță vom da greș și s-ar putea chiar să și rănim persoana respectivă, mai ales dacă e vorba de cineva drag. Prin urmare, nu, cardul cadou nu e un cadou impersonal, din contră, s-ar putea să fie mai personal ca oricare altul, căci cel sau cea care îl primește își poate lua fix ce dorește și/sau are nevoie. Apoi, nici nu sugerează vreo lipsă de creativitate, căci nimic nu ne oprește din a fi creativi prin modul în care îl oferim.

Cui putem oferi un Card Cadou Answear și ce mesaj transmitem atunci când facem asta

Bebelușilor și copiilor foarte mici și/sau mamelor acestora

Pentru unii dintre noi, ideea de a cumpăra haine de bebeluși e de-a dreptul înfricoșătoare. În același timp, mulți dintre noi adorăm să cumpărăm haine mici și e interesant cum treaba asta s-ar putea să aibă legătură cu faptul că, atunci când eram copii, nu am primit ce ne-am dorit și încercăm, prin copii de azi, să ne îndeplinim dorințele. Totuși, deși bebelușii nu pot alege singuri pentru ei, ar fi bine să respirăm adânc și să le lăsăm pe mamele lor să facă asta. Pentru că nimic nu-i mai riscant decât să cumperi îmbrăcăminte pentru bebeluși și, chiar și când le luăm mărimi mai mari, e bine să ne gândim că s-ar putea să treacă sezonul înainte să le poarte. Da, mie, cel puțin, mi s-a întâmplat ca puloverul super drăguț primit de Crăciun să-i fie bun copilului în mijlocul verii. Nu l-a purtat, normal, iar acesta e doar un exemplu. În orice caz, dincolo de mărimea hainelor, nimeni nu știe mai bine ca mama ce nevoi are copilul mic, așa că idealul e să o lăsăm pe ea să aleagă. Și, nu, nici să-i dăm un card de schimb nu e o idee bună pentru că, practic, asta înseamnă să o punem pe drumuri în mod inutil, în condițiile în care toți știm sau ar trebui să știm cât de prețios e timpul unei mame. Un card cadou, care poate fi folosit online, din confortul propriei locuințe, e alegerea ideală în astfel de situații. În plus, e și mai frumos dacă-i oferim și mamei unul pentru că mamele, nevoile și dorințele lor devin aproape invizibile atunci când apar bebelușii, iar un astfel de card, însoțit de un mesaj frumos, s-ar putea să le facă să zâmbească din toată inima.

Unui copil în viața căruia dorim să aducem un strop de magie sau căruia dorim să-i transmitem că avem încredere în el

Copiii mei au 7, respectiv 9 ani și deja de anul trecut am început să am probleme în a le alege cadourile. Nu e vorba de faptul că nu i-aș cunoaște și nu le-aș cunoaște dorințele, dar pur și simplu e dificil să aleg acel ceva despre care să știu că e cadoul perfect. Așa se face că, de anul ăsta, am instituit și noi un nou obicei. Încă le cumpăr cadouri și le fac surprize, pentru că, la fel ca orice copil, ei adoră surprizele, dar le ofer și posibilitatea de a își alege ce vor ei. Ei bine, oportunitatea de a alege ce își doresc îi face nespus de fericiți, le transmite că eu am încredere în ei și îi ajută, la rândul lor, să aibă încredere în ei. În plus, fie că vorbim despre cumpărături offline sau online, acestea din urmă fiind preferatele mele, experiența de a le fi alături atunci când își aleg ce doresc e una tare valoroasă și mă ajută să-i cunosc chiar mai bine. Prin urmare, deși nu le văd potrivite ca un cadou unic, cred că aceste carduri cadou pot fi perfecte și pentru copii și pot aduce multă magie în viața lor. Practic, e fix povestea de la începutul articolului. Îi oferim copilului oportunitatea de a accesa un portal spre un tărâm magic, în care doar el decide, și, în același timp, pentru că e vorba despre un card cadou, avem controlul asupra sumei disponibile, sumă pe care noi o alegem, setând astfel niște limite sănătoase. Apoi, desigur, putem transforma momentul într-unul și mai special, dacă alegem să-i dăruim acest cadou printr-o vânătoare de comori.

Unui adolescent căreia dorim să îi validăm nevoia de afirmare și independență

Nu știu voi cum credeți, dar mie mi se pare că alegerea unui cadou pentru un adolescent sau o adolescentă e unul dintre cele mai grele lucruri din lume. Deși mereu mi-a plăcut să dăruiesc, aici m-am blocat întotdeauna și am folosit aproape exclusiv cardurile cadou. Cred că ele sunt cea mai bună opțiune, mai ales că adolescenții au această nevoie foarte mare de afirmare și independență. Totuși, în cazul lor trebuie să fim mai atenți ca niciodată la modul în care oferim cardul cadou și ar trebui, obligatoriu, zic eu, să scriem un mesaj în care să ne alegem cuvintele cu grijă. În plus, putem folosi această oportunitate pentru a petrece timp împreună, pregătind, spre exemplu, gustări și băuturi delicioase, pe care să le savurăm în timpul unei sesiuni de shopping pe canapea. De asemenea, e extrem de important ca în timpul cumpărăturilor să îi susținem alegerile, chiar și dacă nu sunt pe placul nostru, pentru că doar așa ne vom atinge obiectivul inițial și vom reuși să îi arătăm că avem încredere în el/ ea, îi acceptăm și îi respectăm alegerile.

Oricărei persoane căreia dorim să-i arătăm prețuirea noastră

Într-un final, cardul cadou poate fi oferit oricărei persoane dragi, căreia dorim să-i arătăm aprecierea noastră și faptul că-i prețuim alegerile. Spre exemplu, atunci când văd marea varietatea de bluze damă pe Answear.ro, mă gândesc că nu există niciun motiv pentru care să aleg eu o bluză în locul surorii mele și pentru ea, când e clar că doar ea însăși poate face cea mai bună alegere. Prin urmare, fie că vorbim, despre frați sau surori, soți sau soții, părinți, prieteni sau alți oameni care ne sunt dragi, s-ar putea să fie absolut minunat să folosim Cardul Cadou Answear, pentru a îi ajuta să pătrundă în acea lume în care ei sunt personajele principale și dorințele lor sunt pe primul plan. Din punctul meu de vedere, fiecare dintre noi merită un astfel de moment cel puțin o dată în viață.

Angajaților, colaboratorilor sau altor persoane pe care simțim că nu le cunoaștem suficient de bine

Mereu se ivesc și acele ocazii când e nevoie să facem cadouri unor persoane pe care nu le cunoaștem suficient de bine și, în astfel de cazuri, cardurile cadou sunt cele mai utile, mai ales că nu e vorba doar despre faptul că am putea alege un cadou nepotrivit, ci și despre faptul că am putea comite adevărate gafe, care să ne facă să ne simțim stânjeniți sau pur și simplu inconfortabil. Atât pe noi, cât și pe cei cărora le-am oferit darul. Prin urmare, da, cardul cadou e soluția sigură în astfel de cazuri, iar Answear Gift Card e, în mod special, cardul potrivit pentru că pe Answear.ro găsim îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru toate gusturile și e practic imposibil ca un astfel de cadou să nu fie apreciat.

Persoanelor pentru care protejarea planetei e importantă

Protejarea planetei ar trebui să fie importantă pentru noi toți, iar protejarea planetei înseamnă și evitarea risipei. Dacă facem un exercițiu de imaginație și ne gândim la toate cadourile inutile sau nepotrivite, care sunt oferite și primite în perioada sărbătorilor și care nu vor fi folosite niciodată, s-ar putea să ne speriem. Prin urmare, să oferim oamenilor din jurul nostru posibilitatea de a își alege fix ce-și doresc și/sau au nevoie este, prin evitarea risipei, o modalitate importantă de a proteja planeta, de care, zic eu, ar fi frumos să profităm cât mai mulți dintre noi. În plus, e bine să știm că un Card Cadou Answear este trimis pe mail, deci nu vom primi un obiect din plastic pe care, apoi, să fie nevoie să-l aruncăm.

De ce Answear Gift Card?

Cum spuneam și anul trecut pe vremea asta, eu cred că timpul e foarte prețios și, totodată, timpul e cel mai frumos cadou pe care îl putem oferi celor pe care-i iubim. Oamenii dragi nu vor fi mai fericiți dacă noi petrecem ore în șir în aglomerația din magazine ca să alegem un cadou pentru ei, din contră. Da, poate că în trecut treaba asta ar fi avut o altă valoare, dar azi, când avem la dispoziție posibilitatea de a face cumpărături online, mie mi se pare ideal să profităm de ea și să alegem să petrecem timpul astfel economisit împreună cu cei dragi. Prin urmare, Cardul Cadou Answear devine alegerea firească atunci când dorim să le oferim persoanelor iubite oportunitatea de a își înnoi garderoba sau de a își alege obiecte faine pentru decorarea casei ori, cu alte cuvinte, oportunitatea de a călători, printr-un portal magic, într-o lume în care ei sunt cei mai importanți și în care dorințele lor se îndeplinesc prin faptul că au libertatea de a alege ce vor ei.

Articol scris pentru SuperBlog 2023

Surse foto & video – answear.ro; prelucrare în canva.com

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un comentariu