Umor negru?

on

Aminteam zilele trecute de șosete desperecheate. Mi se întâmplă frecvent în ultimul timp și pare că e ceva comun la toată lumea, că am găsit articole întregi pe tema asta.
Numai că, de cand i-am luat lui Tudor șosete de la Decathlon mi s-a părut că am atins punctul culminant. Sub nicio formă nu reușeam sa găsesc șoseta pereche, iar băiețelul, mereu atent la detalii, mă atenționa de fiecare dată, că șosetele nu-s la fel. Scuza lui e că nu știe să citească. A mea nu știu exact care e, dar pana la urmă, foarte contrariată de ce se întâmplă, am privit șosetele cu mai multă atenție. Și ce credeți? Nu, ele chiar nu sunt identice, deși cu siguranță are fiecare perechea ei. Acum, dacă vi s-a părut vreodată enervant să cautati perechea la șosete, țin sa anunț că mereu se poate și mai rău. Imaginaţi-vă cum e nu doar sa va uitați după culoare și model, ci să citiți ce scrie pe fiecare șoseta în parte, pentru a reuși să le imperecheati. Și da, deși sunt aceeași culoare – motiv pentru care le-am și cumpărat- fiecare pereche are mesajul ei.
Nu m-am hotărât încă dacă e vorba de umor negru sau nu la cei care le-au conceput, dar, într-un final, trebuie să recunosc că mai degrabă am zâmbit, decât m-am enervat când am descoperit mesajele. Interesanta idee.
Notă! În fotografie sunt șosetele băiețelului meu 🙂

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. Ioana spune:

  Ce alte mesaje mai sunt? 😀

  Apreciază

  1. ducesa10 spune:

   Never /  look back
   Now you see me / Now you don’t
   Plus încă unul la care n-am găsit perechea 🙂

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s