Niciodată nu e prea târziu pentru SuperBlog

De vreo săptămână tot curg prin mintea mea idei de articole. Nu orice fel de idei, ci unele speciale care se activează așa, dimineața devreme, în anumite zile ale săptămânii. Apoi, mai e și un dor. Un dor de a face ceva altfel, un dor de a îmi condimenta puțin viața într-un fel în care mă gândeam că n-am neapărat nevoie acum. Numai că am.

Vorbesc despre SuperBlog, desigur, care a început deja și la care nu m-am înscris și nici nu credeam că mă voi înscrie. Doar că fac parte din comunitate și, în felul ăsta, aflu de fiecare dată când apare o probă nouă. Ei bine, în momentele alea se trezește ceva în mine și-mi vine pofta să scriu și eu. Că o fi bine sau nu, nu știu, dar tentația e prea mare ca să-i rezist. Plus că, dacă ne uităm la numărul articolelor mele din ultimul timp, e mai mult decât evident că blogul meu are nevoie de un refresh, iar scrisul e cea mai bună metodă pentru a face asta.

Prin urmare, acesta-i articolul prin care anunț înscrierea mea la SuperBlog 2020, ediția de toamnă. Fără așteptări și fără obiective prea mari, caci mi-am propus să concurez cu mine însămi. N-ar trebui să fie prea greu, având în vedere prestația mea din primăvară, dar om vedea.

Până atunci, în caz că vă tentează și pe voi concursul, să știți că nu e prea târziu. Înscrierile încă sunt deschise și sunt pentru toată lumea. Doar un blog e musai să aveți și un regulament să citiți. 🙂

Articol scris pentru SuperBlog 2020 – ediția de toamnă.

Sursa foto – super-blog.eu

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s