În această reţetă nu e nimic complicat şi s-ar putea să pară banală. Este însă foarte gustoasă.
În perioada în care soţul meu a început regimul fără sare, băieţelul meu încă mai mânca, destul de des, piure de legume. De obicei, făceam o supă cu carne şi multe legume şi o parte din acestea le pasam pentru el. Foloseam mult mai multe legume faţă de situaţia în care aş fi pregătit o supa doar pentru adulţi, fără să mai fac şi piure. Acestea dădeau supei un gust deosebit. O făceam mereu fără sare, chiar şi înainte să avem restricţii, pentru că era copilul foarte mic. Şi nu ne-a deranjat niciodată acest lucru.
Reţeta de bază este mai jos, dar în funcţie de sezon şi de ce mai aveam prin casă, adăugam şi alte legume sau frunze, ca lobodă, spanac, ştevie, gulie, broccoli şi, practic, orice.
De asemenea gustul este cu…
Vezi articolul original 405 cuvinte mai mult