Astăzi e despre SuperBlog

A venit primăvara și a început și SuperBlog. Dacă a început SuperBlog, mă înscriu și eu. 🙂

În caz că vă întrebați de ce, răspunsul e simplu. Pentru că deja a devenit o tradiție, iar mie, deși îmi plac schimbările, mi-e greu să renunț la tradiții, dar și pentru că n-aș vrea să ratez oportunitatea de a învăța ceva nou.

Bine, mai e un motiv. Scrisesem, în urmă cu mai bine de două săptămâni, într-un moment de inspirație, un articol de înscriere. L-am scris și l-am dat deoparte, fără să fiu sigură că vreau să-l și public. Luni a început competiția și-am zis să-mi recitesc și eu articolul și să iau o decizie. Toate bune și frumoase, numai că… nu l-am mai găsit. Presupun că l-am șters/rătăcit din greșeală.. Mă îndoiesc de faptul că are logică ce spun, dar, în aceste condiții, am zis că e musai să mă înscriu.

Dacă o să scriu sau nu, sau dacă o să scriu bine sau mai puțin bine, n-am idee. Presupun că vom afla împreună la momentul potrivit. Acum nu e despre asta. Acum e doar articolul de înscriere. Încerc să învăț să iau lucrurile pe rând. Viitorul e, în general, imprevizibil și cel mai important e ce facem în prezent. Astăzi vreau și eu „să-mi pun rotițele în mișcare” și să nu mă las doborâtă de propria-mi lipsă de organizare.

În cazul în care doriți și voi, înscrierile sunt deschise pe tot parcursul competiției. E nevoie doar să aveți un blog – sau mai multe – cu minim trei luni vechime și cel puțin 20 de articole scrise. Găsiți mai multe detalii aici

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2021

Sursa foto: super-blog.eu

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. Roberta spune:

  👏🏻👏🏻👏🏻Succes👏🏻👏🏻👏🏻

  Apreciază

  1. DucesaTm spune:

   Mulțumesc! 🤗

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s