Astăzi e despre SuperBlog

A venit primăvara și a început și SuperBlog. Dacă a început SuperBlog, mă înscriu și eu. 🙂

În caz că vă întrebați de ce, răspunsul e simplu. Pentru că deja a devenit o tradiție, iar mie, deși îmi plac schimbările, mi-e greu să renunț la tradiții, dar și pentru că n-aș vrea să ratez oportunitatea de a învăța ceva nou.

Bine, mai e un motiv. Scrisesem, în urmă cu mai bine de două săptămâni, într-un moment de inspirație, un articol de înscriere. L-am scris și l-am dat deoparte, fără să fiu sigură că vreau să-l și public. Luni a început competiția și-am zis să-mi recitesc și eu articolul și să iau o decizie. Toate bune și frumoase, numai că… nu l-am mai găsit. Presupun că l-am șters/rătăcit din greșeală.. Mă îndoiesc de faptul că are logică ce spun, dar, în aceste condiții, am zis că e musai să mă înscriu.

Dacă o să scriu sau nu, sau dacă o să scriu bine sau mai puțin bine, n-am idee. Presupun că vom afla împreună la momentul potrivit. Acum nu e despre asta. Acum e doar articolul de înscriere. Încerc să învăț să iau lucrurile pe rând. Viitorul e, în general, imprevizibil și cel mai important e ce facem în prezent. Astăzi vreau și eu “să-mi pun rotițele în mișcare” și să nu mă las doborâtă de propria-mi lipsă de organizare.

În cazul în care doriți și voi, înscrierile sunt deschise pe tot parcursul competiției. E nevoie doar să aveți un blog – sau mai multe – cu minim trei luni vechime și cel puțin 20 de articole scrise. Găsiți mai multe detalii aici

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2021

Sursa foto: super-blog.eu

Categories SuperBlog 2021

2 thoughts on “Astăzi e despre SuperBlog

  1. 👏🏻👏🏻👏🏻Succes👏🏻👏🏻👏🏻

    Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close