Toamna – anotimpul oportunităților de învățare și dezvoltare

Toamna e un anotimp tare interesat. E anotimpul pe care, cumva în mod natural, îl privim ca pe un sfârșit. Primăvara e începutul, toamna e sfârșitul. Natura renaște primavara si moare toamna. Toamna se termină vacanța, se ascunde soarele, se răcește apa mării și, în ciuda inventivității oamenilor, se termină sezonul legumelor și fructelor proaspete care au, cu adevărat, gust.

Totuși, dacă analizăm lucrurile mai bine, pentru noi, oamenii, toamna e mai degrabă un început iar evenimentul cel mai important pare a fi școala. Toamna începe școala și, în același timp, oamenii mari simt si ei că încep munca de parcă vacanța lor de vară ar fi fost aproape la fel de lungă ca a copiilor. Tot toamna se coc roadele în mod natural și se umplu cămările; toamna începe frigul care ne facem să devenim conștienți de căldura din sufletele noastre; toamna încep copacii să se golească de haine; toamna e momentul în care, ușor, ușor, lăsăm deoparte agitația trupului și ne focusăm pe creșterea noastră pe dinăuntru. Da, toamna încep multe și tot toamna începe și SuperBlog iar SuperBlog e, înainte de orice, un prilej de învățare; un prilej de învățare pentru bloggerii români, din țară sau din afara ei, mai mici sau mai mari, mai putin cunoscuți sau, poate, mai cunoscuți. Toți suntem bineveniți și toți avem oportunitatea de a învăța ceva nou de aici.

Prin urmare, cu ajutorul acestui articol, anunț că voi participa și eu la SuperBlog, ediția de toamnă 2022. Pentru că vreau să mai învăț câte ceva și pentru că mi s-a părut interesant să reiau scrisul pe blog în felul acesta.

Așa cum spuneam, această frumoasă competiție este deschisă tuturor bloggerilor care au implinit 18 ani, singurele condiții fiind ca blogul să aibă o vechime mai mare de trei luni și minim 20 de articole publicate. Nu e obligatoriu să scriem la toate probele, fiecare poate scrie când dorește sau când simte că rezonează cu un anumit subiect. Singurul articol pe care e musai să-l scriem e cel prin care anunțăm propria participare. Desigur, participarea la toate probele are farmecul ei. Cumva e ca și când ai alerga la maraton doar că-i o cursă mult mai lungă (durează 2 luni) și mai plină (sunt 3 probe pe săptămână).

Așadar, să fie Storytelling la puterea SuperBlog!

Sursa foto – super-blog.eu

Articol scris pentru SuperBlog 2022, ediția de toamnă. Puteți citit mai multe despre asta sau vă puteți înscrie aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s