Happy Blue Monday cu Editura NICULESCU

Astăzi e Blue Monday, cea mai tristă zi din an. Nu știu cum va simțiți voi, dar la noi nu e blue deloc, mai ales că am primit o minunată surpriză de la Editura NICULESCU și am decis să raspundem provocării lansate. Nu, nu e vorba despre o carte sau, mai bine zis, nu e vorba despre o carte obișnuită, ci despre un joc-carte despre care voi scrie mai multe puțin mai jos.

Revenind la provocare, această presupune să povestim despre lucrurile care ne fac ziua mai frumoasă. Eu am ales trei, după cum urmează:

1. O surpriză drăguță

Vreau sa cred că toți am trăit cel puțin o dată în viață un moment în care cineva ne-a surprins în mod plăcut. În cazul meu, un astfel de moment a fost chiar acum, când am primit un colet neașteptat de la Editura NICULESCU. În colet era și un bilet în care eram invitată să iau parte la această provocare. M-a făcut să zâmbesc și vă provoc și pe voi să povestiți despre lucrurile care vă fac ziua mai frumoasă, dar și să faceți o mică surpriza unei persoane dragi. Azi, deoarece în felul acesta putem transforma ziua care a primit eticheta de cea mai tristă din an în ziua cea mai veselă. Sunt sigură de faptul că zâmbetele celor dragi ne vor ajuta să ne încărcăm cu energie pozitivă și surprizele se vor întoarce la noi înzecit.

2. Un joc-carte amuzant și provocator

Coletul meu conținea și cartea Would You Rather? Celebrul joc-carte amuzant și interactiv pentru familie și prieteni, care, după cum scrie și pe copertă, e de fapt un joc. Eu l-am jucat cu copiii și ne-am distrat pe cinste. Vi-l recomandăm din toată inima deoarece conduce la momente de conectare profundă și transformă chiar și cea mai mohorâtă zi într-una veselă. Și da, poate fi jucat și doar de adulți și da, avem și bonus, în sensul că nu doar ne vom distra, ci ne vom și antrena gândirea critică.

Cartea este scrisă de Lindsey Daly, cel mai bine vândut autor de jocuri Would You Rather? și cuprinde o mulțime de întrebări amuzante și provocatoare, după cum puteți vedea mai jos.

3. Un ceai aromat și câțiva biscuiți fragezi

Ceaiul și biscuiții merg perfect cu o carte bună, fie ea clasică sau interactivă. În plus, ceaiul încălzește trupul, desfată simțurile și calmează spiritele. Tudor, băiețelul meu, adoră ceaiul și chiar îl folosește ca pe un aliat atunci când este furios sau speriat. În plus, tuturor ne place să ne bucurăm de aroma ceaiului în momentele pe care le petrecem împreună sau singuri. Prin urmare, cred că ceaiul și biscuiții completează perfect scurta mea listă cu lucruri care ne fac ziua mai frumoasă.

Voi ce alte idei aveți? Oricare ar fi, zic să nu mai așteptați. Momentul acesta e perfect pentru a le pune în aplicare și pentru a vă face ziua mai luminoasă. 🙂

Surse foto – canva.com, arhivă personală & edituraniculescu.ro; prelucrare în canva.com

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s