De unde facem cumpărături de Halloween

Îmi dau seama că acest articol apare cam pe ultima sută de metri, dar, poate, totuși, nu e chiar prea târziu și mai salvează pe cineva. 🙂 Plus că am scris astfel de articole cu ocazia tuturor sărbătorilor și apoi nu le-am publicat pe motiv că-i prea târziu. E cazul ca această practică să înceteze, zic, și vă invit să vorbim despre cumpărăturile de Halloween.

Anul trecut am mers în Jumbo și am cumparat o grămadă de prostioare ieftine și amuzante care le-au plăcut mult copiilor și dintre care, spre surprinderea mea, foarte multe au rezistat până azi.

Anul acesta nu am avut cum merge acolo și, pentru că le-am promis copiilor că vom face cea mai tare petrecere de Halloween, m-am văzut în situația de a căuta soluții ieftine și bune. M-a interesat prețul pentru că, chiar dacă am stabilit deja care sunt avantajele sărbătoririi Halloweenului, nu sunt (încă) dispusă să investesc foarte mult, dar și pentru că anul trecut am observat cum același obiect găsit în Jumbo costa dublu în magazinele mai accesibile din punct de vedere al distanței și nu mi s-a părut chiar corect. Nu mă consider deloc echilibrată atunci când vine vorba despre cumpărături, dar măcar încerc să fac cele mai bune alegeri.

Am început, așadar, să caut și am ales următoarele trei variante:

1. Primul este un magazin online cu decorații pentru petreceri cu care am avut o experiență foarte plăcută. Preturile mi s-au parut ok, iar livrarea foarte rapidă. Am făcut comanda dimineața, am fost sunată peste câteva ore și în ziua următoare am primit produsele. Nu știu dacă-s la fel de rapizi și acum, când mai sunt doar câteva zile până la Halloween, dar puteți verifica la telefon. În ceea ce privește produsele comandate, am fost și aici destul de plăcut surprinsă. Am comandat, spre exemplu, un set de furnicuțe, unul de muște și unul de păianjeni și le-am descoperit a fi foarte realist realizate, oferindu-ne oportunitatea de a le studia cu atenție și de a afla mai multe despre ele, dar și de a le vedea mai puțin înfricoșătoare pentru că sunt foarte mici, apropiindu-se de mărimea naturală.

Tot de aici am comandat pânză de păianjen pentru că cea de anul trecut nu mai era ok, o perdea zdrențuită ca să facem intrarea în „casa groazei” , dar și câteva obiecte fosforescente, între care și o ojă pe care n-am luat-o pentru unghii – deși, desigur, asta nu mă împiedică să o folosesc astfel – ci pentru a o folosi atunci când vom decora diverse alte obiecte. Am mai luat pălării de vrăjitoare pentru copii, deoarece anul trecut am avut doar eu, iar ei au fost foarte entuziasmați și trebuia, deci, să le cumpăr și lor. Pe acestea nu le-au probat încă și îmi par cam mari, dar cred că se gasesc soluții pentru a fi modificate.

Sursa – carnaval24.ro

2. Pentru că nu se poate să fie petrecere fără tort, dar și pentru că nu am nici timp nici inspirație ca să realizez eu decorații spectaculoase, m-am bucurat foarte tare atunci când am descoperit bomboanele în formă de dovleac sau fantome delicioase de la chocolissimo.ro și abia aștept să le folosesc pentru a decora tortul de Halloween. Recunosc că aici n-am fost chiar cumpătată, dar sunt foarte frumoase. Nu mi-a plăcut că livrarea a durat cam mult, dar nici nu m-a deranjat pentru că oricum nu aveam nevoie de ele atât de rapid. Le voi folosi abia sâmbătă. Totuși, în cazul în care vă tentează și pe voi minunățiile de mai jos, recomand să îi sunați înainte pentru a afla dacă produsele vor ajunge la timp. Apoi, e posibil să primiți și un voucher pentru următoare comanda – eu am primit, în colet – care sigur vă va prinde bine având în vedere că urmează Crăciunul.

Sursa – chocolissimo.ro
Sursa – chocolissimo.ro

3. Aveam, desigur, nevoie și de costume care, în general, mi se par foarte scumpe și nu neapărat de calitate foarte bună. Prin urmare și ținând cont și de faptul că cei mici nici nu cer mai mult, am ales tot varianta Lidl pentru costume și am ales nu doar costume, ci și pijamale. Sunt ieftine și bune, iar succesul e garantat. Spre exemplu, Tudor a iubit atât de tare pijamaua de anul trecut, că a purtat-o până a rupt-o. Apoi am cusut-o iar și apoi a rupt-o iar și tot așa, de câteva ori, până l-am convins să umplem pantalonii cu puf și ne-am ales cu o înfricoșătoare „pernă” în formă de pantaloni, accesorizată cu ochi, gură și păr, pe care o iubește foarte tare, în ciuda faptului că arată cel puțin dubios, și de care nu cred că vom scăpa prea curând,dar măcar nu mai trebuie să tot cos.

Sursa – mypoppet.com.au (Pinterest)

Din păcate, costumele de la Lidl nu mai sunt disponibile în această săptămână și nu știu să fac alte recomandări pe care să le fi testat noi. Altfel, costume există și pe site-ul de unde am luat eu decorațiile, dar și în multe alte magazine. Sau le puteți confecționa singuri – există multe idei pe Pinterest, cum sunt aceste aripi de liliac – sau puteți improviza după bunul plac. Spre exemplu, în primul an, când Halloweenul ne-a luat pe nepregătite și copiii erau mult mai mici, noi am improvizat și ne-am costumat în… noi. Tudor a purtat o cămașă a tatălui său, Maria a purtat o bluză a mea, eu am purtat o rochie a Mariei pe post de pălărie, iar soțul meu un tricou al lui Tudor. Poate nu-i prea înfricoșător, dar cu siguranță a fost foarte amuzant.

Ce nu cumpărăm din magazin:

În general, noi nu cumpărăm decorații pe care le putem face ușor acasă și nu cumpărăm măștile. În special, în ceea ce le privește pe acestea din urmă, cred că e important să le construim împreună și copiii să participe activ. În felul acesta totul va fi mai puțin înfricoșător, iar ei vor învăța mai bine cum să își gestioneze frica Plus că se vor simți și mai puternici dacă vor realiza cu propriile mânuțe măști cu care să sperie personajele negative.

Acestea fiind zise, vă doresc zile pline de activități cât mai interesante și frumoase!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s