Trei tipuri de accesorii indispensabile pentru un smartphone

În zilele noastre, cei mai mulți dintre noi avem un smartphone fără de care nu ne imaginăm viața. Desigur, unii nu recunoaștem asta cu voce tare sau unii nu ne dăm seama cât de important e telefonul pentru noi, până nu rămânem fără el. Oricum ar fi, un smartphone singur, fără accesoriile potrivite, face doar o mică parte din lucrurile pentru care a fost proiectat și, uneori, nici măcar atât. Vă prezint, prin urmare, câteva accesorii absolut necesare pentru a ne bucura cu adevărat de telefonul nostru:

1. Încărcător telefon.

Un încărcător de telefon este indispensabil dacă dorim să ne bucurăm, cu adevărat, de telefonul nostru. Altfel, smartphone-ul ar putea fi folosit cel mult ca jucărie pentru copiii mici care se află în etapa aceea când sunt atrași de orice are butoane. Ar fi, însă, o jucărie cam scumpă, zic eu, motiv pentru care ar fi bine să ne asigurăm că avem suficiente încărcătoare la îndemnă. Da, am spus suficiente pentru că ar trebui să avem unul și în mașină, dar și unul de rezervă, pentru călătorii, plus, desigur, o baterie externă. Altfel, lucruri pe care le luăm de bune, în viața de zi cu zi, ar putea să nu mai fie chiar la îndemâna. Îmi amintesc aici când am rămas fără baterie fix când aveam nevoie să chem un taxi. Am apucat să trimit un ultim mesaj prietenei mele și să o rog să-mi cheme un taxi pentru că mi se termina bateria. Am așteptat apoi, vreme de 30 de minute ( eram departe și era și o oră la care aglomerația era în toi ) într-o ceață totală, nesigură pe mine și simțindu-mă destul de inconfortabil. Nu știam dacă ea a primit mesajul meu, dacă a reușit să găsească o mașină sau nu; nu puteam nici să plec și să caut o altă soluție pentru a o contacta, deoarece îmi era teamă că va veni mașina cât sunt eu plecată. Până la urmă am avut noroc și, după 30 de minute, a venit taxiul comandat de prietena mea, dar de atunci n-am mai plecat niciodată de acasă fără să mă asigur că am telefonul încărcat. Plus că acum e și mai simplu, cu încărcătoarele wireless sau cele care alimentează telefonul rapid. De asemenea, în masină avem mereu un încărcător deoarece, în special când plecăm în vacanțe, departe de casă, un telefon funcțional este indispensabil. Ne ajută să nu ne rătăcim, ne ajută să găsim mai ușor restaurante sau obiective turistice, ne ajută dacă avem o urgență și ne ajută și să treacă timpul mai repede când îl folosim pentru a le pune copiilor povești audio, pentru a asculta un podcast sau pentru a citi o carte în vacanță, fără să fie necesar să cărăm și cartea după noi. Și toate astea n-ar fi posibile fără un încărcător.

2. Folie de protecție și husă telefon

Ca un om care are la activ câteva telefone făcute praf, apreciez mult importanța accesoriilor care țin telefonul în siguranță. Mai ales că, pentru mine, telefonul e mai mult decât suma de bani pe care am dat-o pe el. De pe telefon vorbesc cu mama și cu sora mea care-s la mai bine de 300 de kilometri distanță și am prietene cu care comunic aproape zilnic, pe whatsapp, și mă simt de parcă am fi aproape mereu; cu ajutorul telefonul fac majoritatea cumpărăturilor, fără să mai pierd timpul prin magazine, dar, mai ales, folosesc telefonul pentru a citi diferite articole sau cărți și pentru a scrie. Cele mai multe articole de aici, inclusiv acesta, sunt scrise de pe telefon. Fără el nu aș putea face asta și fără el nu aș putea face nici fotografii, nici materiale video, practic, aproape nimic din lucrurile care, acum, îmi plac sau îmi fac viața mai ușoară. Și pentru că am trăit de două ori experienta de a pierde tot ce aveam pe telefon, îmi aleg cu atenție accesoriile care să-l protejeze. Spre exemplu, smartphone-ul de pe care scriu acum a stat cuminte, în cutia lui, în timp ce eu am folosit un telefon mai vechi, până în clipa în care a ajuns si comanda cu husa de telefon. Pentru că nu-i nimic mai neplacut decat să spargi un smartphone nou nouț si eu nu mai vreau să trec prin asta.

3. Căști și suport pentru telefon

Căștile și suportul pentru telefon au, din punctul meu de vedere, un triplu rol. Mai întâi ne ajută să rămânem în siguranță când, spre exemplu, conducem și avem nevoie de mâini libere. În al doilea rand, folosirea unor căști și a unui suport de telefon contribuie la prelungirea vieții smaprtphone-ului care va fi mai în siguranță într-un suport sau în buzunar, decât în mâinile noastre, dacă mai facem și altceva în același timp. Apoi, căștile și suportul de telefon, fie el clasic sau pentru mașină, ne îmbunătățesc calitatea vieții. Una e să vezi un film cu telefonul în mână și alta e când acesta se află într-un suport și una să asculți un podcast când mergi pe stradă, folosind o pereche de căști și alta e să încerci să faci asta fără căști. Bonus, căștile ne ajută și să ne ascundem de cei mici, când nu dorim ca ei să audă ce auzim noi. 🙂

Toate articolele de mai sus și multe altele de care, cu siguranță, atât noi, cât și telefonul nostru ne-am bucura, ne sunt puse la dispoziție de SPACER. Găsim aici accesorii IT și GSM, o echipă cu peste zece ani de experiență a cărei misiune e să aducă în casa noastră ultimele inovații în tehnologie și în același timp, un raport calitate-preț excelent. Totul doar la un click distanță, în magazinele partenere, cum sunt Emag sau Carrefour, cunoscute și accesibile tuturor.

Articol scris pentru SuperBlog 2022

Surse foto – spacer.ro

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s