3 idei de cadouri inedite de Ziua Îndrăgostiților / Dragobete

Dacă tot se apropie Valentine’s Day și, la scurt timp după ea, Dragobetele, m-am gândit să fac o listă cu cadouri altfel. Spun altfel pentru că sunt cadouri care vor dăinui mult timp după ce această zi se va fi sfârșit, iar impactul lor asupra mediului înconjurător ar putea fi unul uriaș. Desigur, nimic nu ne împiedică să le combinăm și cu altceva, dacă dorim, mai ales că ultimele două ajung la persoana iubită sub forma unor felicitări. Oricum ar fi, e important să fim conștienți de faptul că, alegând un astfel de cadou, nu-i facem o bucurie doar persoanei iubite, ci și unui alt suflet și, indirect, chiar nouă. Despre ce e vorba? Vedeți mai jos:

1. O jucărie din pluș – simbolul faptului că am adoptat un animal sălbatic.

Jucăriile din pluș nu sunt doar pentru copii, sunt și pentru îndrăgostiți. Imi amintesc că și eu am primit astfel de cadouri în trecut. Atunci nu știam prea multe despre protejarea planetei, dar cred că m-aș fi bucurat dacă aș fi primit un animăluț care să fie simbolul faptului că am adoptat virtual un animal sălbatic adevărat. Sunt sigură că asta m-ar fi făcut să mă simt specială. Desigur, pe vremea când primeam eu plușuri, nici nu știu dacă era disponibilă o așa opțiune. Cert e că există azi și e foarte simplu să facem un astfel de cadou. Cum? Prin intermediul WWF ROMÂNIA. Mai exact, intrăm în zona dedicată adopției de animale, alegem o vulpe, un lup, un râs sau un alt animal dintre cele prezentate și plasăm comanda. Banii de la noi vor fi folosiți pentru îngrijirea și protejarea animalelor, iar noi vom primi acasă un pluș, dar nu orice pluș, ci unul cu umplutură 100% din peturi  reciclate. Minunat, zic eu. Mai ales că toate sunt super draguțe, după cum se vede și în fotografia de mai jos.

Sursă foto – wwf.ro

2. Certificatul BEar My Valentine de la Sancruarul de Urși Libearty

Această a doua opțiune se referă tot la o adopție virtuală, dar un pic mai personală. La Sanctuarul de Urși Libearty, cea mai mare rezervație de urși bruni din lume, urșii au povești impresionante și fiecare are și un nume, iar noi putem alege un anumit urs atunci cand facem donația. Aici nu vom primi jucării, dar vom primi un certificat care arată tare frumos. În plus, putem vizita ursul adoptat, poate chiar de Valentine’s Day, dacă avem drum prin zonă și vremea e blândă. În caz contrar, putem urmări ursuleții și online sau pe pagina de Facebook.

Sursă foto – millionsoffriends.org

2. Un copac care va purta numele persoanei iubite

Am mai scris despre asta în trecut. E simplu și deloc scump să plantăm un copac în numele unei persoane dragi. Totodată, e un gest tare special. Copacii sunt puternici și rezistenți, iar iubirea pe care o sărbătorim de Ziua Îndrăgostiților sau de Dragobete  poate fi la fel. Putem planta copaci prin intermediul MaiMultVerde.ro. Primim instant o felicitare printabilă, dar lucrurile nu se opresc aici, deoarece vom primi și poze cu copăcelul, în momentul în care acesta va fi plantat.

Sursa foto – maimultverde.ro

La final, aș mai spune că aceste cadouri au, din punctul meu de vedere, puterea de a bucura și pe cei care sunt singuri în aceste zile. Putem sărbători iubirea și dacă nu suntem implicați într-o relație și, mai ales, putem alege să ne prețuim pe noi înșine, oferindu-ne un astfel de cadou special.

Surse foto – wwf.ro, millionsoffriends.ro, maimultverde.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s