Cum să te muți de la apartament la casă ieftin și în siguranță

Poate că ai deja o casă batrânească, pe undeva prin țară. Plină de amintiri, dar în care nu te vezi locuind. Nu așa cum arată acum. Poate deți un teren, sau poate doar visezi la unul pe care se înalță frumos o casa. Casa ta, pe pământ adevărat, nu o cutie între multe alte cutii dintr-un bloc. Da, seara, când te pui în pat după o zi sufocantă, închizi ochii și te vezi acolo. Respiri aerul curat în timp ce te odihnești pe terasă alături de un pahar cu vin sau, poate ,un ceai fierbinte. Copiii se joacă nestingheriți în curte, iar tu nu le mai duci grija. Sau, poate, doar te bucuri de liniște. Departe de zgomotul orașului, departe de măști și dezinfectanți, te relaxezi, în liniște, în părticica ta din lume, privind cerul pe fereastră și nu bucăți de blocuri gri sau colorate.

Dar pe cerul albastru al visului frumos apar nori negri. Pentru că nu poți să te muți acum la casă. Dintr-un milion de motive:

Banii și timpul

Poate că nu ai suficient de mulți bani – materialele de construcție sunt scumpe, nu?- sau, poate, nu ai timp. Ar fi și absurd să îl ai pe acesta din urmă și simți cum temperatura corpului îți crește doar când te gândești la toți pașii mari și grei pe care ar trebui să îi faci ca să îți vezi visul cu ochii. Vizite interminabile la magazinele de profil. Da, seara, după muncă, dar și în weekend, pentru că n-ai cum altfel. Pentru că nu se plătește singură casa. Cineva trebuie să și muncească pentru asta și tot acel cineva trebuie să se asigure că banii aceia, rezultați din muncă, sunt cheltuiți inteligent. Astfel că trebuie să cauți cele mai bune materiale la cele mai bune prețuri și n-ai cum altfel, decât în timpul tău liber. Și cauți, gândindu-te că oricum s-ar putea să îți iei țeapă și, poate, dincolo era mai ieftin, sau constatând că sunt, totuși, prea scumpe. Toate.

(Ne)încrederea în meșteri și lipsa de cunoștințe în domeniul construcțiilor

Apoi, oricât te-ai strădui, tot va trebui să lași multe în seama meșterilor și, dacă nu cunoști unul personal, te lovești de neîncredere și frică. Dacă nu ai cunoștințe în domeniul construcțiilor – și cei mai mulți dintre noi nu avem – vei lăsa în sarcina lor achiziționarea materialelor de bază – adică cele mai importante pentru că da, contează să se asorteze gresia cu faianța, dar parcă e mai important să nu îți ploua în casă. Și nu poți să nu te gândești, în timp ce te simți neputincios, că e posibil ca meșterii să nu aleagă cele mai bune materiale.

Din nou… timpul

Te vezi apoi cu iubita sau iubitul lângă tine. Cădeți amândoi frânți, deși v-ați dori să mai petreceți timp unul cu altul. Sau, poate, vă certați pentru că oboseala și aventurarea pe un teren necunoscut fac oamenii mai irascibili și predispuși la conflicte. În cazul în care ai și copii e posibil să nu mai ai deloc ochi pentru partener. Copiii țipă și aleargă printre rafturile cu gresie și ciment – dacă n-ai cu cine să-i lași când pleci la cumpărături – și își continuă programul acasă unde te iau de bun și vor să vă jucați. Ce bine ar fi dacă ar vinde cineva timp.

… dar și riscul de a te îmbolnăvi

Să nu uităm, desigur, de pandemie. Pandemia care te face să îți dorești cu și mai mare foc să te muți și, în același timp, să amâni. Ore întregi cu mască pe față în magazinele în care oricum simțeai că te sufoci și înainte și, desigur, cu posibilitatea de a pescui un virus care să te împiedice să îți continui proiectul sau să te bucuri de nouă ta casă.

Da, e prea greu să te muți la casă. Mai bine nu o faci pentru că e clar că nu ai cum să găsești un magazin care să vândă produse la prețuri corecte, un magazin care să vândă și timp, care să îți ofere și consultanță atunci când nu stii exact ce să cumperi și, bonus, în care să nu te expui riscului de a te îmbolnăvi de COVID. Nu, e imposibil să existe așa ceva. Sau nu? E, oare, posibil să existe așa ceva?

Ei bine, da, chiar dacă pare greu de crezut. Niște oameni frumoși cu o viziune la fel de frumoasă s-au gândit să-l construiască și au reușit. Când spun oameni, mă refer la oameni normali, ca tine și ca mine – îi poți vedea la Imperiul Leilor în link-ul din comentarii.

Conceptul lor e simplu, logic și frumos și rezolvă mai multe probleme dintr-un foc Da, aproape (n-) am făcut o rimă, dar te rog să ignori asta și să citești mai jos motivele pentru care visul tău de a te muta de la apartament la casă se poate transforma în realitate cu ajutorul celor de la Vindem-Ieftin.ro:

1. Pentru că vând ieftin și fix de asta se numesc așa. Conceptul e simplu, așa cum spuneam și îl prezint cu ghilimele :” În prețul materialelor nu mai intră costuri de depozitare, manipulare, logistică sau alte cheltuieli suplimentare care de obicei sunt suportate de către clientul final” deoarece este scurtat procesul de achiziție a materialelor, acestea fiind direct livrate către client de la producători renumiți din România.

2. Pentru că vând timp. Nu, nu glumesc și da, timpul e același pentru toți și e neprețuit, dar fiecare alege ce face cu el. Putem merge în mai multe magazine sau într-unul singur. Oricine își poate da seama, cu ușurință, că e mai simplu să cumperi tot ce ai nevoie dintr-un singur loc, cu doar câteva click -uri și livrare rapidă, decât să te plimbi prin mai multe magazine, eventual și de mai multe ori.

3. Pentru că vând și mai mult timp (!), aspect despre care puteți afla mai multe accesând grupul VIP unde toate cele de mai sus ajung la superlativ, iar lor li se adaugă consultanță gratuită.

4. Pentru că te scapă de durerile de cap generate de construcția unei case. Aglomerația din magazine, timpul pierdut pe drum dacă locuiești într-un oraș mare sau nu ai în apropiere magazine de bricolaj, stresul generat de faptul că ai putea fi păcălit, oboseala fizică ce vine la pachet cu multele kilograme de materiale pe care ar trebui să le cari tu. Toate dispar că prin minune atunci când apelezi la profesioniști pasionați de ceea ce fac,care nu doar îți oferă acces la cele mai bune materiale, ci îți dau și sfaturi atunci când ai nevoie. Apoi, poți vedea cu ochii tăi cum oamenii au fost mulțumiți, accesând link-ul catre recenziile video din comentarii.

5. Pentru că riscul de a te îmbolnăvi e minim și așa va rămâne exceptând situația în care Coronavirusul va învăța cumva să se transmită online, lucru care, să recunoaștem, e foarte puțin probabil. E clar însă că în această perioadă cumpărăturile online nu mai sunt doar confortabile, ci și cele mai sigure.

Deci, cum să te muți de la apartament la casă ieftin și în siguranță? Simplu. Urmează pașii de mai jos:

1. Vizualizează în minte casă visurilor tale, în cele mai mici detalii. Păstrează imaginea asta. Eventual o poti și desena. Talentul e mai puțin important.

2. Căuta meșteri și spune-le de la început că vei cumpăra tu materialele. În cazul în care refuză, bucură-te că ai scapat de ei și caută alții. Un meșter care va accepta să lucreze cu materialele tale este, cu siguranță, mai de încredere ca alții, deci ai eliminat un risc bifând acest punct.

2. Realizează o lista cu materialele de care ai nevoie. Stai fără griji, indiferent că ai nevoie de faianță sau vată bazaltică – da, nici eu nu știu prea bine ce-i vata asta, dar nici nu contează prea tare pentru că poți apela cu încredere la consultanții din grupul VIP, în cazul în care nu ești sigur de ceva.

4. Fă-ți cumpărăturile ieftin și în siguranță pe Vindem-Ieftin.ro, la orice oră din noapte și din zi, în orice moment e confortabil pentru tine. Magazinele online nu se închid la ora 21, iar tu îți poți planifica timpul tău fix așa cum dorești.

5. Relaxează-te în continuare visând cu ochii deschiși sau închiși, după plac. Alungă norii negri pentru că, în curând,visul tău va deveni realitate și vei sta relaxat sau relaxată pe terasa casei tale. Da, e cu adevărat posibil și da, chiar atât de simplu e. Știu că e greu de crezut, dar încă mai sunt și oameni corecți cu ajutorul cărora visurile pot prinde viață. Mai departe depinde doar de noi să credem în ei, să îi susținem și să îi ajutăm să crească și, mai ales, să îi lăsăm să ne ajute.

Articol scris pentru SuperBlog 2020.

Sursa foto : Vindem-Ieftin.ro, Pixabay.com

4 comentarii Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s