Ce a fost bun în 2020/ 10 zile de gânduri frumoase (7)

Ziua 7…

Drept să vă spun, nu aveam prea multă energie pentru scris în seara asta. Nici acum nu am, dar fix starea asta m-a făcut să-mi amintesc de ceva anume. Pentru că au fost atât de multe zile, anul ăsta, în care m-am trezit fără chef de nimic, că simt că nici n-am curaj să le număr pentru că rezultatul m-ar speria. Desigur că n-am putut să mă abandonez acestei stări, sau nu cu totul. Am doi copii care încă au mare nevoie de mine și nu mă lasă să cad. Totuși, în acele zile cam doar atât făceam. Ce era nevoie pentru copii. Cu mici excepții, una dintre ele fiind chiar SuperBlog.

Da, concursul ăsta mi-a fost de mare ajutor. Pe lângă faptul că m-a învățat și mai multe (vreau mult să fac o listă; sper să reușesc) a avut darul de a îmi distrage atenția de la lucruri mai puțin plăcute a caror rezolvare oricum nu era în puterea mea. Apoi, m-a inspirat, inclusiv în viața de zi cu zi.

La ce planuri aveam pentru anul ăsta, nu cred că aș mai fi avut timp de ediția de toamnă, dacă nu era pandemia. De fapt, nici așa n-am avut prea mult timp și n-am reușit să particip la toate probele. A fost, însă, suficient cât să îmi ridice moralul și mă bucur mult că a fost. Preț de două luni , în această toamnă, SuperBlog m-a ajutat să îmi antrenez mintea, sa mai cresc un pic și, mai ales, să nu cad de tot în prăpastia cu gânduri nerge. Pentru toate acestea le sunt recunoscatoare tuturor celor care fac posibilă existența acestei competiții și care nu au renunțat chiar dacă lumea noastră, a tuturor, s-a schimbat atât de tare în ultimul timp. Îmi pare rău că n-am putut participa și la Gala Online, dar tot a fost bine și a însemnat enorm pentru mine să am acel ceva care să mă mobilizeze să ies din lumea mea chiar și doar virtual. În concluzie, SuperBlog merită din plin să se afle pe lista mea cu lucruri frumoase. Chiar și acum, în acest moment, a avut puterea de a mă mobiliza să scriu un articol pe care, în urmă cu vreo oră, nu credeam că o să-l mai scriu în această seară. 🙂

La final, mai pot spune doar „Mulțumesc!”.

Pentru cei care au ajuns mai târziu pe aici:  Mi-am propus să găsesc 10 lucruri frumoase care mi s-au întâmplat în acest an. 🙂 Găsiți aici primul articol din serie, aici pe cel de-al doilea, aici pe al treilea,  aici pe al patrulea, aici pe al cincilea și aici pe al șaselea.

Sursa foto – Pexels.com

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s